Vacustep info

Vacustep info

Wat is Vacustep?

De Vacustep geeft door zijn unieke combinatie van een rustige en lichte beweging in de vacuümruimte direct een optimale doorbloeding op plekken waar normaal altijd een mindere doorbloeding plaatsvindt, namelijk bij het weefsel van buik, billen en benen. Het is dus dé methode om af te vallen én het werkt tegen hardnekkige cellulitis (sinaasappelhuid). Jouw huid voelt gladder aan en vanaf de eerste step-sessie zie je al resultaat!

VacuStep® Body & Skin Active System

De vetverbrander voor buik, billen en benen!

Door de unieke combinatie van een elliptische trainer in een vacuümruimte met infraroodfunctie vindt er van af het begin een optimale doorbloeding plaats in de probleemzones van het lichaam: buik, billen en benen. Deze unieke methode helpt bovendien dat de huid in deze gebieden er jonger, gladder en steviger uit zal zien! Het vacuüm zorgt er voor dat een betere doorbloeding plaatsvindt tussen de cellen en heft blokkades bij buik, billen en benen op. Dit resulteert in minder centimeters, doordat cellen hun vet weer kunnen afstaan om te verbranden in het lichaam.


Unieke kenmerken en voordelen:

  • Vermindering van 8 tot 25cm om je buik, billen en benen na 1 kuur van 15×30 minuten.
  • Steppen in een cabine met infraroodfunctie waarin een vacuüm heerst.
  • Optimale doorbloeding en een unieke, snelle vetverbranding.
  • Dé methode tegen hardnekkige cellulitis (sinaasappelhuid).

Hoe werkt vacustep?

Een VacuStep® training bestaat uit 15 individuele sessies, elke sessie duurt 30 minuten.

Wij bevestigen een Vacustep rokje om jouw middel waarna je plaats neemt in het Vacustep apparaat. Het rokje wordt aan de Vacustep bevestigd waarna er een vacuüm wordt gecreëerd door het apparaat. Je voert een langzame training uit waarbij de hartslag laag wordt gehouden. Dit garandeert een optimale vetverbranding. De combinatie van de langzame elliptische beweging en het vacuüm zorgt voor een optimale afvoer en verbranding van het vet uit de probleemzones. Een bijkomend voordeel van deze training is dat deze ook helpt het bindweefsel in de huid te activeren waardoor de huid er jonger en gladder uit gaat zien. In vergelijking met ander vetverbrandprogramma’s bereikt het VacuStep® systeem met infraroodfunctie sneller en met minder inspanning het beoogde resultaat!